juli 18, 2024

Multinationals als Nestlé, IBM en HP? Die werken met software van het Antwerpse bedrijf iDalko

S oftwarebedrijf iDalko opent kantoren in Costa Rica en India om haar positie in internationale markten te verstevigen. Het Antwerpse bedrijf maakt integratiesoftware die onder meer gebruikt wordt door Nestlé, IBM en HP.

 

Het bekendste product van iDalko is de integratiesoftware Exalate, dat bedrijven toelaat op een ultraveilige manier samen te werken en in real time data te synchroniseren. “De software hanteert ultrastrenge veiligheidsprotocollen. De tool kan de meest vertrouwelijke scenario’s aan, terwijl bedrijven de volledige controle en vertrouwelijkheid behouden over hun eigen data en processen”, zegt Francis Martens, medeoprichter & CEO iDalko.

1 op 3 van de 50 grootste bedrijven, waaronder Nestlé, IBM en HP,  gebruikt Exalate, en de omzet verdrievoudigde het voorbije jaar.

1 op 3 van de 50 grootste bedrijven, waaronder Nestlé, IBM en HP,  gebruikt Exalate, en de omzet verdrievoudigde het voorbije jaar. iDalko viert zijn tiende verjaardag met nieuwe kantoren in Costa Rica en Indië, die de Amerikaanse en APAC (Asia-Pacific) markt nog beter moeten bedienen. 

“We hebben de voorbije tien jaar bewust onder de radar gewerkt en gefocust op groei, verkoop en het aantrekken van nieuwe klanten", zeggen Francis Martens & Hilde Van Brempt, oprichters iDalko. "Nu is het tijd om nog een versnelling hoger te schakelen. We bereiden ons voor op een vertienvoudiging van onze groei in de komende drie jaar.”

iDalko General telt ruim 90 medewerkers, die vanuit 5 landen werken. Het bedrijf telt ruim 2000 klanten wereldwijd.